PRP ili vampirski tretman

prp vampirski tretman

Kako da vampir posiše vaše nesavršenosti uz PRP?

Sve mi kao pripadnice ženske populacije nastojimo da izgledamo sveže, negovano i lepo. Prijatna spoljašnost otvara mnoga vrata. Kada ste zadovoljne sobom, sve vam nekako ide od ruke. Međutim, nije baš lako ostati sveža, lepa i odmorna. Sa PRP tretmanom, to je ipak moguće. I Holivud je to nedavno otkrio.

Da li ste čuli za vampirski tretman? Kontroverzna, ali nestvarno lepa Anđelina Džoli, sve svoje nesavršenosti uspela je da prevaziđe uz pomoć specijalnog tretmana sopstvenom krvnom plazmom. Pitate se otkud Anđelini nesavršenosti? Ima ih , naravno, kao i svaka žena. Ni najprivlačnije pripadnice lepšeg pola u Holivudu nisu pošteđene podočnjaka, bora, fleka, ožiljaka, opuštene i beživotne kože. A znate koliko one ulažu u svoj izgled. Brz tempo savremenog načina života, stres, nezdrava ishrana, slobodni radikali i faktori spoljašnje sredine, neminovno ostavljaju traga na našoj koži. Šta preduzeti?

Vampirski tretman je svakako sjajno rešenje. Vaša krv vam se ubrizgava pod kožu – i to onaj najkvalitetniji segment sa trombocitima, matičnim ćelijama i faktorima rasta. U potrazi za lepotom i eliksirom mladosti, estetska medicina pronalazi različite metode za rešavanje problema na koži. Iako se vampirski tretman već decenijama uspešno koristi u fizikalnoj medicini, rehabilitaciji, implantološkoj oblasti stomatologije, kao procedura u anti-ageingu, primenjuje se tek poslednjih nekoliko godina. Međutim, za kratko vreme postigao je izuzetnu popularnost upravo zbog toga što se podstiču prirodni procesi u organizmu koji su zaduženi za revitalizaciju kože.

Iskoristite sopstvene snage

Zašto je krvna plazma prava riznica? Izolovani trombociti iz vaše krvi sadrže brojne faktore rasta koji podstiču proizvodnju kolegena. Na taj način, stvaraju se novi krvni sudovi i povećava ekstraćelijski prostor čiji je osnovni sastojak hijaluronska kiselina. Zahvaljujući vašim sopstvenim snagama rešićete se najrazličitijih nepravilnosti na svom licu i telu. Tekstura i kvalitet kože se poboljšavaju, kolutovi oko očiju postaju manje vidljivi, a bore su znatno ublažene. Vampirski tretman zapažene rezultate ima i kod rešavanja problema strija i ožiljaka, ali i pri rejuvenaciji šaka.

Evo kakvo iskustvo sa ovim tretmanom ima Ljiljana Stanković, mašinski tehničar

„Sve sam pokušavala kako bih se oslobodila fleka na rukama. Limun, med i drugi narodni recepti mi nisu pomogli. Odlučila sam da se obratim stručnom timu "Estere". Serijom hemijskih pilinga, boja kože na rukama se potpuno izjednačila, a fleke su nestale. Tretmanom krvom plazmom nakon pilinga, moja koža se potpuno oporavila i postala zategnuta. Više se ne brinem dok slobodno gestikuliram."

Najvažnije je to što su alergijske i imunološke reakcije gotovo nemoguće jer se koristi vlastita plazma koja podstiče ćelije da izgrade mlado kožno tkivo. Nakon tretmana se možete vratiti svojim dnevnim aktivnostima jer je moguće crvenilo prolaznog karaktera. Postanite lepša verzija sebe uz nas. Vratite izgubljeni volumen i jedrinu na jednostavan i prirodan način.