Obnovite kožu nakon letovanja uz „Meso Gun“

Prateći inovacije svetskog ranga na području estetske medicine, u našem centru vam je od sada dostupna mezoterapija specijalnim injektorom odnosno „Meso Gun“-om. Kako bismo vam omogućili lični komfor i efikasnost, nastojali smo da unapredimo tretmane koje smo kreirali samo za vas. Tako je mezoterapija ovim aparatom bezbolan tretman, bez tragova uboda, modrica i crvenila, pa se neposredno nakon postupka možete vratiti svojim uobičajenim obavezama.

Tretman tela Pistor meso gun

Prednosti „Meso Gun“-a u odnosu na rad uz pomoć igle jeste prezicno doziranje preparata, aplikovanje na tačno određenu dubinu, manja povreda tkiva, kao i neuporedivo veća iskorišćenost mezoterapijskih koktela. Namenjen je tretiranju osetljivih zona kao što su čelo, regija oko očiju, vrata i dekoltea, a uspešno se primenjuje i na butinama pri uklanjanju celulita i strija. Ova metoda je podjednako delotvorna za mlađu kožu na kojoj se izvode minimalne korekcije sa ciljem ispravljanja sitnih nedostataka, ali i zrele kože koja zahteva posebnu negu. Ovakvim pristupom procedura kraće traje i postoji mogućnost obrade većih područja. Reč je o finom ubrizgavanju preparata uz regulaciju brzine, količine i dubine aplikovanja.

Koža ubrzo postaje glatka, elastična i sjajna jer je nahranjena i hidrirana i to bez vidljivih tragova, hematoma i otoka. Ovo je odličan način da se ona revitalizuje, posebno nakon letovanja kada je prilično dehidrirana i beživotna. Zato je ova mezoterapija pravi izbor da se očuva unutrašnji balans i vrati tonus, vlažnost i i svežina koži. A mladalački izgled i blistav ten važni su svakoj ženi sa aktivnim životnim stilom, zar ne?