Nega tela

Počnite na vreme sa negom tela

Verovatno se i vi kao i većina žena osećate moćno i poželjno na visokim potpeticama? Znate onaj osećaj kada vam noge izgledaju vitko, izduženo i ženstveno? Štikle su oduvek sinonim za eleganciju, seksepil i stil . Međutim, da li ste znale da pozicija stopala sa petom izdignutom više od 4 cm ometa normalnu cirkulaciju? Pored hormonskog disbalansa, stresa, neadekvatne ishrane, nedovoljne fizičke aktivnosti, alkohola, cigareta, eto još jednog razloga za pojavu najvećeg ženskog neprijatelja - celulita.

Mezoterapija je pravi izbor. Mezoterapijski kokteli koji sadrže vitamine, minerale, antioksidanse, aminokiseline, biljne ekstrakte i enzime ubrizgavaju se u slojeve kože i potkožno tkivo. Na taj način se pospešuju ishrana i hidratacija kože koja se vidno zateže oko kolena, stomaka, butina i nadlaktica. Zamislite kako je dobar osećaj kada dočekate leto spremne i pune samopouzdanja prošetate plažom. Zato na vreme pobedite celulit kako biste u potpunosti uživale u lepim trenucima odmora koji ste zaslužile.

Kako do idealne teksture kože?

Sigurno ste primetile da se vremenom telo menja i gubi svoju čvrstinu. Celulit, nažalost, nije jedini ženski problem. Na listi neželjenih estetskih pojava su i strije, prošireni kapilari i ožiljci na telu. Često su razlog što prve letnje dane dočekujemo kao pravu moru, jer kratke haljine i suknje ne mogu sakriti naše nedostatke. Šta preduzeti?
Hemijski piling je odlično rešenje za tretiranje strija i ožiljaka. Uklanjanjem površinskog sloja kože, stvara se nov sloj koji je ujednačen, jedar i zategnut. Serijom tretmana neravnine postaju pliće jer se povećava aktivnost ćelija odgovornih za stvaranje hijalurona, kolagena i elastina. Koža jednostavno postaje glatka. PRP ili tretman krvnom plazmom, kao i mezoterapija daju izuzetne rezultate u praksi, kada su strije, ožiljci i prošireni kapilari u pitanju. Uspešno se vraća poremećena ravnoteža, koža se zateže, a tonus ponovo postiže. Evo kako svoje telo neguje naša klijentkinja Ana Marković, diplomirani grafički inženjer i profesionalni model

"Moj posao je kancelarijski. Bila sam sigurna da će se celulit kad-tad pojaviti jer veći deo radnog vremena provodim sedeći. Nisam oklevala i rešenje sam potražila u 'Esteri'. Uz mezoterapiju, celulit je nestao, a moja koža je ponovo postala elastična i sjajna."

Da li vam se bar jednom u životu dogodilo da obučete omiljenu usku haljinu, a onda se razočarate kada vidite zaobljen stomačič , široke bokove i "jastučiće" na leđima? Pogled na neprivlačne nadlaktice i kolena čini vas još nezadovoljnijim. Nemate izbora, smesta menjate odevnu kombinaciju. Odlučujete se za široku tuniku koja će prikriti višak kilograma, ali i pravu istinu. Počnite da živite bez obmana i sa novim telom.

Lipoliza je svakako dobra opcija za preoblikovanje tela. Lipolitički aktivne supstance ubrizgavaju se u potkožno masno tkivo i razložena masnoća se prirodnim putem trajno eliminiše iz organizma. Lipolizom se razlaže i sam zid masnih ćelija čime se izbegava pojava ''jo-jo'' efekta, a tretirana zona je znatno vitkija. Zamislite kako kombinovanje odeće postaje vaša kreacija, a ne opterećenje zbog viška koji treba zamaskirati.

Lako do idealne figure

Najnovija istraživanja pokazuju da 80% žena nije zadovoljno svojim telom. Na vrhu liste onoga što bi najradije menjale jeste obim struka i butina. Vitka figura pravilnih proporcija san je svake žene. Pripadnice lepšeg pola sa skladnim telom izgledaju senzualno i zanosno u bilo kojoj odevnoj varijanti. Kada se tome pridodaju pravi stav i visoko samopouzdanje, zasigurno postaju magnet za muškarce. Lepo telo je pouzdan pokazatelj toga koliko brinemo o sebi. Fizička aktivnost, pravilna ishrana, zdrave životne navike su preporučeni koraci za savršenu figuru. Ali, postoje naslage na podbratku , stomaku, zadnjici, bokovima, rukama i kolenima koje su uporne i teško je rešiti ih se. Otkrivamo kako je to ipak uspela Anja Šaranović, diplomirani menadžer bezbednosti i top model.

"Za posao kojim se bavim veoma je važno održavati idealnu težinu. Priroda modelinga podrazumeva savršenu formu, ako želite da postanete uspešni. Kao neko ko nije zagovornik rigoroznih dijeta, a uživa u dobrom zalogaju, balans sam pronašla u lipolizi. Na taj način sam kritične zone stomaka i struka bezbednim i efikasnim putem dovela do optimalne tačke.Uz "Esteru" sam se oslobodila neželjenog viška u relativno kratkom periodu i postala zadovoljna svakim delom svoga tela."

Masne naslage se uspešno razgrađuju, cirkulacija se ubrzava, a vezivno tkivo restruktuira. Moguća je pojava crvenila, otoka, blagih bolova i modrica koje se povlače za nedelju dana. Da bi se postigli zadovoljavajući rezultati, preporučuje se minimum četiri tretmana uz napomenu da ovo nije sistem za mršavljenje, već preoblikovanje tela. Savršena figura nije garancija za sreću, ali jeste za naš rad.