Mezoterapija

mezoterapija lica

Mezoterapija za unapređenje lepote

Lepota je imperativ savremenog doba i biti negovana žena više nije prestiž, već pitanje higijene, potrebe i kulture. Kvalitetna nega sada nije nedostižna, a osećaj vrednosti, priznaćete, od neprocenjivog je značaja. Međutim, često nam vreme ne ide na ruku. Da li ste i vi u svakodnevnoj borbi sa gustim poslovnim rasporedom, obavezama na privatnom planu, zadacima koje treba blagovremeno ispuniti, neredovnom ishranom i stresom koji zasigurno ostavljaju traga na vama? Beživotna i opuštena koža, podočnjaci, fleke, i bore koje zapažate na svom licu, čine vas još više nezadovoljnim i nesigurnim. Na taj način vas dodatno sprečavaju da maksimalno iskoristite svoje kapacitete na svim životnim planovima.

Da li ste čuli za mezoterapiju?

Negovane žene u celom svetu odavno su čule za mezoterapiju, tako da je ova estetska procedura za kratko vreme postala veoma popularna i kod nas. Zbog brzih i efikasnih rezulatata, ali i primerene cene tretmana, mezoterapija je danas pouzdan saveznik u očuvanju mladosti i lepote.
U čemu je tajna? Reč je o specijalnim koktelima vitamina, minerala, hijaluronske kiseline, prirodnih ekstrakata , aminokiselina i antioksidanasa koji se unose u središnji deo kože (mezoderm). Primenom male količine aktivne supstance na odgovarajućem mestu , uklonićete nepravilnosti na koži koje su vam dugo smetale. Mezoterapija vraća koži elastičnost i jedrinu, uspostavlja narušenu ravnotežu, omogućava bolju hidrataciju i ishranu kože, podstiče detoksikaciju i popravlja opšte stanje organizma. Proces starenja se znatno usporava, a osećaj ličnog zadovoljstva i sigurnosti ponovo gradi. Najvažnije je to što se nakon tretmana odmah možete vratiti svojim dnevnim aktivnostima jer su moguće crvenilo, svrab i modrice prolaznog karaktera.

Pitajte one koji su probali

Svedoci smo činjenice da su pred modernu ženu postavljeni visoki zahtevi koji od nje očekuju da u svakom trenutku izgleda lepo i negovano. Njen najveći problem je nedostatak vremena da se posveti sebi u moru obaveza koje treba da obavi– zato, ulovite vreme samo za sebe. Evo kako je to izvela Ana Marković, diplomirani grafički inženjer

"Najbitnije mi je da ja budem zadovoljna svojim izgledom kada se pogledam u ogledalo i vidim da i u teškim danima izgledam onako kako želim. Naporan i stresan dan na poslu kojim se bavim a vezan je za marketing, javna nastupanja i poslovne sastanke sa partnerima, ostavlja tragove na mom licu. Propratne kućne obaveze i porodica zahtevaju dodatnu energiju i vreme, a savremena žena sve to mora da postigne. "Estera" mi pomaže da uz mezoterapiju, uvek kada je to neophodno, osvežim svoj izgled i zato, hvala što sam sama sebi lepa."

Koje su još dobiti od tretmana?

Da li izdvajate puno novca na mesečnom nivou kako biste kupili skupe kreme i preparate, a rezultati ipak izostaju? Otkrivamo vam zašto ne možemo imati željeni efekat po svaku cenu. Prema najnovijim istraživanjima, resorpcija aktivnih supstanci iz krema za negu kože svedena je na maksimalna 3%, dok se uz mezoterapijsku proceduru dermarolerom postiže i 50%. Taj procenat povećava se na 60% ili neverovatnih 100% u zavisnosti od tipa mezoterapijske tehnike sa iglom. Uz lep, negovan i blistav ten, uštedećete i novac, a onda i sami doći do odgovara na pitanje ''Da li je tačno da adekvatno negovane žene zarađuju više?''