Biorevitalizacija za područje oko očiju

Biorevitalizacijom se koži vraćaju svežina i sjaj. Usled stresa, zagađenja, nezdravih životnih navika i genetskih faktora, prvi znaci starenja se mogu uočiti prilično rano. Kako bismo sačuvali mladalačku jedrinu i zadržali svoju prirodnu lepotu, ova neinvazivna metoda je naš pouzdan saveznik. Zahvaljujući vitaminima, mineralima, hijaluronskoj kiselini, biljnim ekstraktima, homeopatskim agensima i antioksidansima, ovim estetskim tretmanom koži se vraćaju elastičnost i hidratantnost, podstiče se proces detoksikacije, a opšte stanje organizma vidno poboljšava.

Najosetljivija regija na licu je područje oko očiju budući da je koža u toj zoni jako tanka i osetljiva, tako da joj je potrebna intenzivnija nega sa kojom treba početi na vreme. Nagomilavanje pigmenta ispod očiju nije samo estetski problem, već vrlo lako može postati i emocionalni, s obzirom na to da ova nepravilnost na licu čitavom izrazu pruža umoran izgled, te se osoba oseća nesigurno i nezadovoljno. Specifične supstance u koktelima uspešno smanjuju proizvodnju melanina koji je odgovoran za efekat tamnih kolutova, a imaju i sposobnost izbeljivanja već postojećih pigmentnih promena. Hijaluronska kiselina je značajan element sastava koktela jer hidrira kožu čineći je elastičnijom i zategnutijom. Bitno je istaći da se njenom primenom efikasno tretiraju fine bore ispod očiju.

„Lice predstavlja moje primarno interesovanje, a kako oči zauzimaju centralno mesto na njemu, zahtevaju posebnu pažnju. Rad u regiji oko očiju je veoma kompleksan, ali daje najvidljivije razultate“ – ističe dr Nenad Stanković.