Mezoniti

Nit vremena na našem licu

Istraživanja pokazuju da je vrlo teško pomiriti se sa godinama, posebno ako se one tako jasno očitavaju na licu. Da li i vi često gledate svoje stare fotografije na kojima ste bile mlađe, poletne i nasmejane? "Žal za mladost" kako bi rekao čuveni pisac Bora Stanković, opseda svakoga od nas. Na nama je da se odupremo tom neprijatnom osećaju i učinimo sve što je u našoj moći kako bismo što duže očuvale sklad tela i duha. Godine su često su neumoljive, ali na sreću, moguće ih je pobediti uz 3D mezoniti.

Kako da godine ostanu samo brojke?

Lice je naša jedinstvena mapa na kojoj se oslikavaju sve emocije, iskustva, sećanja, doživljaji. Da li ste znale da tradicionalna kineska medicina čvrsto veruje da lice i koža govore više priča od one da li smo lepi ili ne? Oslušnite svoju kožu. Ona želi da priča sa vama i pošalje važne poruke tela. Bore, opuštena koža, izraženi podvaljak, neprivlačan profil sa brazdama ispred uha – problemi su žena u zrelijim godinama. Da li se i vama dešavalo da se trudite da kvalitetnom šminkom prikrijete tragove starenja, a da vaši napori ipak ostaju bez rezultata? Dovoljan razlog da se osećate isfrustrirano. Volite nakit, ali njegov sjaj se na naboranoj koži nikako ne primećuje? Nezadovoljstvo postaje vaš verni saputnik. Počinjete da pronalazite načine kako da bar na trenutak prikrijete svoju istinu. Ali, ona je tu. Oslobodite je se, kao i svih loših stvari u životu. Pitate se kako?

3D mezoniti su svakako odlično rešenje. Zahvaljujući njima lice i vrat se mogu remodelirati, a opuštenoj koži vraćaju se tonus i elastičnost. Niti se veoma lako postavljaju na sve nivoe kože, a efekti tretmana su vidljivi i do dve godine uz očuvanje prirodnog izgleda i mimike. Uživajte u novom izrazu potpune gracioznosti i elegancije.

Mreža mezoniti za čvrstu kožu

Da li i vi primećujete tragove na svojoj koži koje ubrzani tempo života, stres, odsustvo sna i neredovna ishrana, neminovno ostavljaju? Kada biste smogli dovoljno hrabrosti i skupili dosta novca, možda biste se odlučili i na hirurški fejslifting. Za sve vas koje se plašite operacije, a priželjkujete nov odraz u ogledalu, mezoniti su pravi izbor. Pri tom, uštedećete značajnu svotu novca, a to je danas u doba opšte ekonomske krize, velika stvar. Mezoniti su biorazgradiva vlakna koja se već decenijama uspešno primenjuju u kardiologiji. U poslednje vreme, efikasno se koriste i u tretmanima nehirurškog podmlađivanja. Mezoniti se plasiraju uz pomoć igle "provodnika" koja se potom izvlači bez ikakvih tragova. U naredna dva meseca naša koža oko niti stvara nov kolagen, elastin i hijaluron, a potpuno se razgrađuju za četiri do šest meseci. Na taj način zatežu opuštene delove kože putem obnavljanja sopstvenog kolagena.Osim na licu, vratu i dekolteu, mreža niti efikasno će zategnuti i kožu nadlaktica, unutrašnje strane butina, kolena i stomaka. Evo kako svoje iskustvo sa tretmanom mezonitima opisuje Ivana Jonović, diplomirani pravnik

"Moj posao zahteva od mene da uvek izgledam lepo i negovano. Dugo su moje kolege i klijenti verovali da je ešarpa obavezan deo mog imidža. Istina je bila drugačija. Naime, zbog izraženih bora na vratu i dekolteu, nosila sam marame kako bih sakrila svoje nedostatke. A onda sam odlučila da pogledam istini u lice i svoju kožu poverim "Esteri". Stručno osoblje estetskog centra preporučilo mi je tretman mezonitima jer bi , duboke bore koje sam imala , tim postupkom bile zategnute. Prošlo je nekoliko meseci od tretmana, a puni efekat je još uvek tu. Kao i osmeh. Jedino su ogrlice zamenile ešarpe."

Pobedite godine sa nama. Neka nit između nas bude neraskidiva.