Hemijski piling

hemijski piling lako do nove kože

Lako do nove kože uz hemijski piling

Da li ste i vi jedna od onih žena koja brižno i revnosno vodi računa o lepoti i zdravlju kože, koristi skupe preparate i pridržava se saveta o kvalitetnoj nezi, ali vaša koža i dalje nema sjaj? Sigurno se pitate zašto toliko truda, pažnje i brige daju tako zanemarljive ili osrednje rezultate? Ako nešto izvodimo uvek na isti način, a očekujemo drugačiji rezultat, vreme je da probamo nešto drugo. Otkrijte kako da se oslobodite starih ožiljaka od akni, fleka i pega od sunčanja ili drugih faktora, proširenih pora, izraženih bora. Rešenje je svakako hemijski piling.

U čemu je tajna?

Hemijski piling je danas veoma popularna estetska procedura jer se rastvorima određenih kiselina koji se nanose na kožu izaziva ljušćenje i obnavljanje. Na taj način se kvalitet i struktura kože vidno poboljšavaju tokom dugog vremenskog perioda. Kolagenska vlakna se regenerišu, koža izgleda zategnutije i mlađe, dok su akne manje prisutne, a ožiljci i pore plići. Ovaj postupak omogućava obnavljanje uklonjenog sloja novim i zdravim, a regenerisana koža je mekana, jedra i baršunasta.

Čuvajte novu kožu

Šta nedostaje vašem imidžu da bude još atraktivniji i zanimljiviji ? Šešir. Budite dama i istovremeno čuvajte svoju novu kožu. Jesen i zima su idealna godišnja doba za izvođenje ove procedure pošto se uklanja zaštitna barijera kože te je nov sloj jako osetljiv. Kako ne bi došlo do novih pigmentacija, zaštite se od sunca uz korisne savete stručnjaka. Pošto postoje pilinzi različite dubine, tako se i period oporavka razlikuje.

Evo kakvo je iskustvo Ivane Gavrilović Stanković, diplomiranog filologa

"Oduvek su mi smetale fleke i pege koje sam dobila sunčanjem i uspešno sam ih prikrivala kvalitetnom kozmetikom. Međutim, svi znate onaj osećaj kada se umijete, pogledate u ogledalo i ostanete sami sa svojim nesavršenostima. U "Esteri" sam se detaljno informisala o prednostima hemijskog pilinga i nakon opsežnih uputstava stručnjaka odlučila se na ovaj tretman. U periodu ljušćenja kože pridržavala sam se saveta o zaštiti od sunca i nanosila preporučene kreme za postizanje još boljih efekata.Iskoristila sam praznične dane nakon Nove godine , a potom ponosno pokazala svoje novo lice. Ogledalo i ja smo se pomirili. Sada smo najbolji prijatelji."

Za sebe uvek birajte najbolju opciju i bićete nagrađeni lepom kožom i zadovoljnim osmehom.