Antiaging vodič

Savremeni tempo života, svakodnevni stres i štetni faktori iz okoline dovode do prevremene pojave prvih bora. Ipak, za gubitak sjaja, elastičnosti i volumena postoje rešenja antiaging medicine koja se bavi prevencijom starenja, vitalnošću i unapređenjem života.

Mezoterapija – Postignite unutrašnji balans sa mezoterapijom koja koži vraća elastičnost i jedrinu, uspostavlja narušenu ravnotežu, omogućava bolju hidrataciju i ishranu tkiva, podstiče detoksikaciju i unapređuje opšte stanje organizma. Zahvaljujući vitaminima, mineralima, hijaluronskoj kiselini i antioksidansima koji se unose u središnji deo kože, ten postaje blistav što će vašem licu pružiti svež i mladolik izgled.

Hemijski piling – Oslobodite se bora, starih ožiljaka od akni, fleka i proširenih pora uz hemijski piling kojim se uklonjeni površinski sloj kože menja novim, zdravim i nežnim. Rastvori određenih kiselina nanose se na kožu i izazivaju njeno ljušćenje, kolagenska vlakna se regenerišu te koža deluje podmlađeno, akne su manje prisutne, a ožiljci i pore plići. Iskoristite zimski period i uklonite sve nedostatke koji vam smetaju i zbog kojih se osećate nezadovoljno.

Podmlađivanje sopstvenom plazmom – Iskoristite vlastite snage za svoju vitalnost i na potpuno prirodan način otklonite tragove umora i stresa. Uz sopstvenu krvnu plazmu koja predstavlja pravu riznicu faktora rasta i proteina učinićete da vreme radi za vas. Tekstura i kvalitet kože se poboljšavaju, kolutovi oko očiju postaju manje vidljivi, a bore, ožiljci i strije na telu znatno su ublaženi.

Hijaluronski fileri – Zadržite volumen, prirodan izraz i svežinu sa hijaluronskim filerima kojima se efikasno popunjavaju bore, podočnjaci, jagodice i koriguju konture lica i usana. Njima je moguće korigovati nepravilnosti oblika oboda lica, brade, nosa i podvaljka, a efekti tretmana vidljivi su i do dve godine.

3D mezoniti – Neoperativni lifting mezonitima je vaš pouzdan saveznik u očuvanju mladalačkog izgleda. Zahvaljujući ovim biorazgradivim vlaknima koji se plasiraju u kožu, stvara se nov kolagen, elastin i hijaluron i na taj način se zatežu opušteni delovi kože bez tonusa uz očuvanje prirodnog izgleda i mimike. Osim na licu, vratu i dekolteu, mreža niti će zategnuti i kožu nadlaktica, unutrašnje strane butina, kolena i stomaka.

akcija septembar 2015