Zašto smo mi vaša opcija?

"Estera" svoju stručnost, profesionalizam i odgovornost deli sa svojim klijentima kojima uvek stoji na raspolaganju. Preparati koje koristimo su CE sertifikovani, proizvedeni u skladu sa najvišim evropskim standardima i garantuju kvalitet. Tako kokteli poznate španske kompanije SKIN TECH PHARMA GROUP za primenu dermarolerom ne sadrže nikakve štetne agense i veštačke dodatke. Uz seriju tretmana dermarolerom, na poklon obavezno dobijate odgovarajuću kremu koja će koktele učiniti još delotvornijim, a vašu kožu zdravijom.

Primenjujemo pilinge vrhunskog kvaliteta koji ostvaruju izuzetne rezultate u praksi. Reč je o preparatima na bazi alfa i beta karboksi – kiseline. Pilinzi koje koristimo su CE sertifikovani, proizvedeni u skladu sa najvišim evropskim standardima i garantuju odlične rezultate. Uz seriju tretmana, dobijate i odgovarajuće kreme za oporavak kože sa zaštitinim faktorom da bi se postigli najbolji efekti tretmana.

Mi mislimo na vas i vaše potrebe. Ukoliko ne budete zadovoljni ishodom tretmana, vratićemo vaš novac. Ako ste vi nezadovoljni, i mi smo. Samo tako možemo izgraditi kvalitetan odnos zasnovan na uzajamnom poštovanju i poverenju. A to je put za koji smo se odlučili. Naše ljubazno osoblje stoji vam na raspolaganju i rado odgovara na sva vaša pitanja i nedoumice. Trudimo se da opravdamo vaša očekivanja i nastojimo da pronađemo optimalno rešenje za vas. Tretmane izvodi dr Nenad Stanković, sertifikovani stručnjak za primenu estetskih tretmana koji svoja znanja i veštine unapređuje širom sveta.

Foto: Vesna Lavrnja