Iskustva naših klijenata

Moj posao zahteva od mene da uvek izgledam lepo i negovano. Dugo su moje kolege i klijenti verovali da je ešarpa obavezan deo mog imidža. Istina je bila drugačija. Naime, zbog dubokih bora na vratu nosila sam marame kako bih sakrila svoje nedostatke. A onda sam odlučila da pogledam istini u lice i svoju kožu poverim "Esteri". Stručno osoblje estetskog centra preporučilo mi je tretman mezonitima jer bi, duboke bore koje sam imala, tim postupkom bile zategnute. Prošlo je nekoliko meseci od tretmana, a puni efekat je još uvek tu. Kao i osmeh. Jedino su ogrlice zamenile ešarpe.

Ivana Jonović, diplomirani pravnik

Pre šest godina postala sam majka i zaista uživam u toj životnoj ulozi. Nakon porađaja, sa lakoćom sam se oslobodila viška kilograma dobijenih u trudnoći. Međutim, moje lice više nije bilo isto. Izgubilo je volumen, jedrinu i svežinu. Svoje poverenje poklonila sam "Esteri".
Uzimajući sve faktore u obzir i stručne savete doktora, opredelila sam se za tretman hijaluronskim filerima. Tačno je da sam napravila kratku pauzu sa odlaskom u solarijum, ali mi bilo važnije je to što sam nakon postupka odmah mogla da se vratim dnevnim aktivnostima i radu sa svojim pacijentima. Moja ćerka sada ima zadovoljnu i nasmejanu mamu.

Olga Stevanović Bakir, doktor stomatologije

Oduvek su mi smetale fleke i pege koje sam dobila sunčanjem i uspešno sam ih prikrivala kvalitetnom kozmetikom. Međutim, svi znate onaj osećaj kada se umijete, pogledate u ogledalo i ostanete sami sa svojim nesavršenostima. U "Esteri" sam se detaljno informisala o prednostima hemijskog pilinga i nakon opsežnih uputstava stručnjaka odlučila se na ovaj tretman. U periodu ljušćenja kože pridržavala sam se saveta o zaštiti od sunca i nanosila preporučene kreme za postizanje još boljih efekata. Iskoristila sam praznične dane nakon Nove godine, a potom ponosno pokazala svoje novo lice . Ogledalo i ja smo se pomirili.
Sada smo najbolji prijatelji.

Ivana Gavrilović Stanković, diplomirani filolog

Opadanje kose kod žena je češće nego što se pretpostavlja. U mom slučaju su za to bili „krivi“ disbalans hormona i menopauza. Probala sam sa mnogim terapijama i preparatima, ali nisam mogla da sprečim preteran gubitak kose. Srećom, medicina je usavršila mezoterapiju, kako bi sprečila opadanje kose kod žena. Terapija se na početku sprovodi nedeljno, potom u mesečnim razmacima. Posle tri nedelje se primećuje smanjeno opadanje vlasi , a nova kosa se vidi nakon dva-tri meseca. Ja nemam više problem sa opadanjem kose. Zahvaljujući svom dr Nenadu Stankoviću i mezoterapiji.

Vesna Petrović, prevodilac nemačkog jezika

Najbitnije mi je da ja budem zadovoljna svojim izgledom kada se pogledam u ogledalo i vidim da i u teškim danima izgledam onako kako želim. Naporan i stresan dan na poslu kojim se bavim, a vezan je za marketing, javna nastupanja i poslovne sastanke sa partnerima, ostavlja tragove na mom licu. Propratne kućne obaveze i porodica zahtevaju dodatnu energiju i vreme, a savremena žena sve to mora da postigne. "Estera" mi pomaže da uz mezoterapiju, uvek kada je to neophodno, osvežim svoj izgled i zato, hvala što sam sama sebi lepa.

Ana Marković, diplomirani grafički inženjer, profesionalni model

Pogled na moja kolena svaki put me je činio nezadovoljnom. Masne naslage koje sam imala u toj regiji činile su da moje noge izgledaju neprivlačno. Uz "Esteru" i seriju tretmana lipolize, višak je nestao, a moje kratke suknje savršeno pristaju izvajanim nogama bez mana.

Irena Medenica, opšti menadžer

Poklonila sam vam poverenje i postala sam jedna od brojnih zadovoljnih klijenata vašeg estetskog centra "Estera". Zahvaljujući hemijskom pilingu, uklonila sam fleke i ožiljke kojima godinama nisam uspela da nađem rešenje.Sad imam lepo i jedro lice kakvo sam oduvek želela. Nega nikada nije bila jednostavnija.

Slađana Ćulum, ekonomista, profesionalni model

Smatram da je održavanje svežeg i mladalačkog izgleda modernoj ženi postao imperativ i stvar opšte kulture. Imajući u vidu da sam u četrdesetim godinama, uz brojne obaveze i brz tempo života, uspela sam da sačuvam prirodan izgled, svežinu i tonus jer sam se obratila stručnom timu "Estere" na vreme. Uz pomoć 3D mezoniti, delujem podmlađeno,a osećaj zadovoljstva je nemerljiv.

Milena Borovinić, marketing menadžer

Za posao kojim se bavim veoma je važno održavati idealnu težinu. Priroda modelinga podrazumeva savršenu formu, ako želite da postanete uspešni. Kao neko ko nije zagovornik rigoroznih dijeta, a uživa u dobrom zalogaju, balans sam pronašla u lipolizi. Na taj način sam kritične zone stomaka i struka bezbednim i efikasnim putem dovela do optimalne tačke.
Uz "Esteru" sam se oslobodila neželjenog viška u relativno kratkom periodu i postala zadovoljna svakim delom svoga tela

Anja Šaranović, diplomirani menadžer bezbednosti, top model

Sve sam pokušavala kako bih se oslobodila fleka na rukama. Limun, med i drugi narodni recepti mi nisu pomogli. Odlučila sam da se obratim stručnom timu "Estere". Serijom hemijskih pilinga, boja kože na rukama se potpuno izjednačila, a fleke su nestale. Tretmanom krvom plazmom nakon pilinga, moja koža se potpuno oporavila i postala zategnuta. Više se ne brinem dok slobodno gestikuliram.

Ljiljana Stanković, mašinski tehničar

Sa prvim znacima starenja susreće se svako od nas, pre ili kasnije. Moje šake su vremenom izgubile punoću i jedrinu, a vene su postale sve izraženije. Takav prizor mi je puno smetao i rešenje sam potražila u "Esteri". Uz mezoterapiju i hijaluronske filere, mojim rukama je vraćena svežina, a mom licu razlog za osmeh. Dodir sada ima potpuno drugu dimenziju.

Danijela Marinković, doktor medicine