Naš centar

Sačuvajte prirodnu lepotu uz nas

Naša misija je da kontinuiranim usavršavanjem u zemlji i inostranstvu, najnovije metode u estetskoj medicini učinimo dostupnim vama - našim klijentima. Usmereni ka vašim očekivanjima, potrebama i željama, stojimo vam na raspolaganju svojim znanjem, iskustvom, stručnošću i profesionalizmom. Cilj nam je da pružanjem kvalitetnih usluga i korisnih saveta, omogućimo da se svaki klijent oseća posebno jer su lični komfor, zadovoljstvo i potpuna diskrecija naš imperativ. Da li znate šta je za ''Esteru'' najveći uspeh? Vaš osmeh, a on nema cenu.

Najveća prednost našeg centra je što smo u neprekidnoj interakciji sa svojim klijentima za čija smo pitanja i nedoumice uvek otvoreni. Njihove preporuke su naša najjača garancija. Strpljivo i predano gradimo međusobno poverenje zasnovano na iskrenoj komunikaciji, razumevanju i uzajamnom poštovanju. Ono po čemu se razlikujemo od drugih je organizacija besplatnih radionica čiji su voditelji eminentni stručnjaci iz oblasti estetske medicine kako bismo na informativan i edukativan način osvestili potrebu za pravilnom negom kože. Koristimo sertifikovane, proverene i pouzdane preparate kako bi sigurnost naših klijenata bila na visokom nivou, a efekti tretmana izuzetni.

U saradnji sa Anti Ageing Institutom, organizujemo sertifikovane edukacije doktora medicine i stomatologije u primeni naučno zasnovanih principa antiejdža. U skladu sa najvišim standardima visokostručne nastave, naši polaznici se upoznaju sa tehnikama i protokolima, ovladavajući veštinama za samostalan rad. Uz multimedijalni pristup, kvalitetnu opremu i iskustva vodećih eksperata u estetskoj medicini, pojačaćete svoje kompetencije, unaprediti svoje veštine i napredovati u karijeri. Sa proverenom metodologijom koja omogućava interaktivnost i kontinuiranu saradnju sa mentorom, bićete sigurni u svoja znanja koja su primenljiva u praksi i u skladu sa najnovijim svetskim trendovima.

ZAKAŽITE
TRETMAN

+381 66 378 372

od ponedeljka do petka
od 12:00 do 20:00