Biorevitalizacija

Biorevitalizacija za unapređenje lepote

Lepota je imperativ savremenog doba i biti negovana žena više nije prestiž, već pitanje higijene, potrebe i kulture. Kvalitetna nega sada nije nedostižna, a osećaj vrednosti, priznaćete, od neprocenjivog je značaja. Međutim, često nam vreme ne ide na ruku. Da li ste i vi u svakodnevnoj borbi sa gustim poslovnim rasporedom, obavezama na privatnom planu, zadacima koje treba blagovremeno ispuniti, neredovnom ishranom i stresom koji zasigurno ostavljaju traga na vama? Beživotna i opuštena koža, podočnjaci, fleke, i bore koje zapažate na svom licu, čine vas još više nezadovoljnim i nesigurnim. Na taj način vas dodatno sprečavaju da maksimalno iskoristite svoje kapacitete na svim životnim planovima.

Da li ste čuli za biorevitalizaciju?

Negovane žene u celom svetu odavno su čule za ovaj tretman, tako da je ovaj estetski pristup za kratko vreme postao veoma popularan i kod nas. Zbog brzih i efikasnih rezultata, ali i primerene cene tretmana, to je danas pouzdan saveznik u očuvanju mladosti i lepote.
U čemu je tajna? Reč je o specijalnim koktelima vitamina, minerala, hijaluronske kiseline, prirodnih ekstrakata , aminokiselina i antioksidanasa koji se nanose na kožu dermarolerom ili posebnim uređajem sa dizajniranim ručicama kako bi se formirao mlaz sačinjen od mikrokapljica vazduha, detox vode i anti-age kompleksa. Primenom male količine hranljivih supstanci na odgovarajućem mestu, uklonićete nepravilnosti na koži koje su vam dugo smetale. Biorevitalizacija vraća koži elastičnost i jedrinu, uspostavlja narušenu ravnotežu, omogućava bolju hidrataciju i ishranu kože, podstiče detoksikaciju i popravlja opšte stanje organizma. Proces starenja se znatno usporava, a osećaj ličnog zadovoljstva i sigurnosti ponovo gradi. Najvažnije je to što se odmah možete vratiti svojim aktivnostima .

Pitajte one koji su probali

Svedoci smo činjenice da su pred modernu ženu postavljeni visoki zahtevi koji od nje očekuju da u svakom trenutku izgleda lepo i negovano. Njen najveći problem je nedostatak vremena da se posveti sebi u moru obaveza koje treba da obavi – zato, ulovite vreme samo za sebe. Evo kako je to izvela Ana Marković, diplomirani grafički inženjer.

"Najbitnije mi je da ja budem zadovoljna svojim izgledom kada se pogledam u ogledalo i vidim da i u teškim danima izgledam onako kako želim. Naporan i stresan dan na poslu kojim se bavim a vezan je za marketing, javna nastupanja i poslovne sastanke sa partnerima, ostavlja tragove na mom licu. Propratne kućne obaveze i porodica zahtevaju dodatnu energiju i vreme, a savremena žena sve to mora da postigne. "Estera" mi pomaže da uz biorevitalizaciju, uvek kada je to neophodno, osvežim svoj izgled i zato, hvala što sam sama sebi lepa."

Koje su još dobiti od tretmana?

Da li izdvajate puno novca na mesečnom nivou kako biste kupili skupe kreme i preparate, a rezultati ipak izostaju? Otkrivamo vam zašto ne možemo imati željeni efekat po svaku cenu. Prema najnovijim istraživanjima, resorpcija hranljivih supstanci iz krema za negu kože svedena je na maksimalna 3%, dok se uz tretman dermarolerom postiže i 50%. Uz lep, negovan i blistav ten, uštedećete i novac, a onda i sami doći do odgovara na pitanje ''Da li je tačno da adekvatno negovane žene zarađuju više?''