Piling

 piling lako do nove kože

Lako do nove kože uz piling

Da li ste i vi jedna od onih žena koja brižno i revnosno vodi računa o lepoti i zdravlju kože, koristi skupe preparate i pridržava se saveta o kvalitetnoj nezi, ali vaša koža i dalje nema sjaj? Sigurno se pitate zašto toliko truda, pažnje i brige daju tako zanemarljive ili osrednje rezultate? Ako nešto izvodimo uvek na isti način, a očekujemo drugačiji rezultat, vreme je da probamo nešto drugo. Otkrijte kako da se oslobodite starih ožiljaka od akni, fleka i pega od sunčanja ili drugih faktora, proširenih pora, izraženih bora. Rešenje je svakako piling.

U čemu je tajna?

Piling je danas veoma popularan estetski tretman jer se rastvorima određenih kiselina koji se nanose na kožu izaziva njeno obnavljanje. Na taj način se kvalitet i struktura kože vidno poboljšavaju tokom dugog vremenskog perioda. Kolagenska vlakna se regenerišu, koža izgleda zategnutije i mlađe, dok su akne manje prisutne, a ožiljci i pore plići. Ovaj postupak omogućava obnavljanje tretiranog sloja novim i zdravim, a regenerisana koža je mekana, jedra i baršunasta.

Čuvajte novu kožu

Šta nedostaje vašem imidžu da bude još atraktivniji i zanimljiviji ? Šešir. Budite dama i istovremeno čuvajte svoju novu kožu. Jesen i zima su idealna godišnja doba za izvođenje ovog tretmana jer je nov sloj osetljiviji, a kako ne bi došlo do novih pigmentacija, zaštite se od sunca uz korisne savete stručnjaka.

Evo kakvo je iskustvo Ivane Gavrilović Stanković, diplomiranog filologa

"Oduvek su mi smetale fleke i pege koje sam dobila sunčanjem i uspešno sam ih prikrivala kvalitetnom kozmetikom. Međutim, svi znate onaj osećaj kada se umijete, pogledate u ogledalo i ostanete sami sa svojim nesavršenostima. U "Esteri" sam se detaljno informisala o prednostima pilinga i nakon opsežnih uputstava stručnjaka odlučila se na ovaj tretman. U periodu obnavljanja kože pridržavala sam se saveta o zaštiti od sunca i nanosila preporučene kreme za postizanje još boljih efekata. Iskoristila sam praznične dane nakon Nove godine , a potom ponosno pokazala svoje novo lice. Ogledalo i ja smo se pomirili. Sada smo najbolji prijatelji."

Za sebe uvek birajte najbolju opciju i bićete nagrađeni lepom kožom i zadovoljnim osmehom.