Sertifikovane obuke doktora

Želite da steknete ili unapredite svoja znanja iz estetske medicine, razvijete svoje veštine i napredujete u karijeri? Na pravom ste mestu.

sertifikovane edukacije doktora

Svoje polaznike upoznajemo sa savremenim tehnikama podmlađivanja i protokolima pružajući im priliku za praktičan rad, dodatno usavršavanje i neophodne konsultacije sa mentorom. Naša misija je izvođenje visokokvalitetne nastave i primena procedura koje su u skladu sa najpopularnijim svetskim trendovima, tako da je naš centar postao mesto gde se praktikuju znanja i iskustva vodećih stručnjaka iz oblasti anti-ageinga. Naša metodologija rada je oprobana i usmerena ka proširenju već postojećeg znanja, profesionalnom napredovanju i kontinuiranoj interakciji sa polaznicima.

Evo šta su izjavili učesnici na edukaciji "Primena mezoniti u kombinaciji sa krvnom plazmom i mezoterapijskim koktelima'':

"Bilo je zadovoljstvo prisustvovati ovoj divnoj edukaciji. Sve pohvale za predavanja, praktičnu radionicu i organizaciju".

dr Ivana Lojanica

"Prijatna radna atmosfera - iako smo čitav dan radili, nije bilo naporno i voleo bih da sa ovako predusretljivim ljudima provedem još vremena".

dr Ernesto Nađ

"Sjajni ste. Samo tako nastavite i nemojte se menjati".

dr Danijela Marinković

Ulaganje u školovanje je najbolji način za napredak u profesiji. Upravo zbog toga, dr Nenad Stanković, edukator , trener i član eskspertskog tima poznate španske kompanije SKIN TECH PHARMA GROUP, posećuje najprestižnije kongrese u Monte Karlu, Španiji, Holandiji, Austriji, Rusiji, Kini, Kazahstanu, Bugarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj. Predaje i obučava medicinski kadar, ali i nadograđuje svoja znanja budući da se ova grana medicine razvija neverovatnim tempom. Želeći da novitete donese i približi ih svojim kolegama, realizuje obuke zasnovane na teoriji, praktičnom radu, diskusiji i konsultacijama.

Grupe su male što predavaču omogućava da svakom polazniku posveti dovoljno pažnje. Na vežbama se učesnici upoznaju sa realnim primerima iz prakse koje će susretati u kasnijem radu. Svaki polaznik je potpuno osposobljen za samostalan rad i uz prateći materijal i stalnu saradnju sa mentorom i našim centrom, uspešno će razviti svoje veštine i rešiti eventuelne nedoumice. S obzirom na to da veliki značaj pridajemo post-kontaktu, polaznici postaju i naši prijatelji za čija smo pitanja uvek otvoreni jer smo se odlučili za odnos uzajamnog poštovanja i poverenja. Stalnim usavršavanjem , odgovornošću i visokim profesionalizmom , gradimo temelje kvalitetne saradnje do koje nam je izuzetno stalo. Znanje i iskustvo svoj značaj dobijaju ako se nesebično podele sa drugima, zar ne?