Edukacije

Sertifikovane edukacije za doktore - mezoterapija, 3D mezoniti i PRP
Sertifikovane edukacije za doktore - mezoterapija, 3D mezoniti i PRP
Sertifikovane edukacije za doktore - mezoterapija, 3D mezoniti i PRP
Sertifikovane edukacije za doktore - mezoterapija, 3D mezoniti i PRP
Sertifikovane edukacije za doktore - mezoterapija, 3D mezoniti i PRP

U saradnji sa Anti Ageing Institutom, organizujemo sertifikovane edukacije doktora medicine i stomatologije u primeni naučno zasnovanih principa anti-ageinga. U skladu sa najvišim standardima visokostručne nastave, naši polaznici se upoznaju sa tehnikama i protokolima, ovladavajući veštinama za samostalan rad. Uz multimedijalni pristup, kvalitetnu opremu i iskustva vodećih eksperata u estetskoj medicini, pojačaćete svoje kompetencije, unaprediti svoje sposobnosti i napredovati u karijeri. Sa proverenom metodologijom koja omogućava interaktivnost i kontinuiranu saradnju sa mentorom, bićete sigurni u svoja znanja koja su  primenljiva u praksi.

  5 razloga da izaberete naše edukacije za svoje usavršavanje

Spremni ste za usavršavanje i imate želju da napredujete u svojoj profesiji, ali u mnoštvu ponuda niste sigurni za koju biste se odlučili. Evo razloga zbog kojih bi trebalo da izaberete neke od naših obuka:

1) Stalna briga o polaznicima - U našem centru, polaznik je uvek na prvom mestu. Svakom učesniku se posvećuje puna pažnja i omogućava individualni rad kojim će razviti svoje veštine i tehnike na najefikasniji način. Radionice su koncipirane tako da efikasno  približavaju samu tematiku sa reprezentativnim  primerima iz prakse. Svojim polaznicima stojimo na raspolaganju i nakon završene obuke za bilo kakav savet ili pomoć.

2) Savremena i primenljiva znanja - Da bismo svoje polaznike upoznali sa savremenim procedurama i najnovijim tehnikama u estetskoj medicini, neprekidno se usavršavamo i unapređujemo  svoju stručnost, stičemo nova iskustva i profesionalne kontakte širom sveta. Kongresi, seminari, okrugli sto i debate pružaju nam priliku da pratimo aktuelnosti koje rado delimo sa svojim kolegama. Novitete iz Monte Karla, Španije, Holandije, Austrije, Kine, Rusije, Kazahstana, Bugarske, Slovenije, Hrvatske,  koristimo i plasiramo u svom centru podižući nivo edukacija na visok nivo.

3) Eminentni  predavač - Dr Nenad Stanković, injektor, trener, edukator i član ekspertskog tima prestižne španske kompanije SKIN TECH PHARMA GROUP, svoja znanja i veštine upotpunjuje širom sveta. Uz dinamično izlaganje, slikovita objašnjenja, prijemčiv pristup i interakciju sa učesnicima, svoja iskustva i saznanja na mnogim uspešnim kongresima prenosi na interesantan i plastičan način. To najbolje potvrđuje evaluacija utisaka nakon obuka koja je na skali od 1 do 5 ocenjena ocenom 5.

4) Veliki broj obučenih - Činjenica da veliki broj doktora dolazi iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije, potvrđuje da za usavršavanje ni naporan put, i to vikendom, nije velika žrtva, ako se u obzir uzmu sve dobiti naših kurseva.Upravo zbog toplih preporuka učesnika zato što se nastava realizuje na kvalitetan i profesionalan način, naš centar je veoma posećen i vlada veliko interesovanje za obuke, tako da je poželjno da se učešće blagovremeno rezerviše.

5) Odlični tehnički uslovi i opremljenost - Uz multimedijalni pristup, PP prezentaciju i ostale tehničke uređaje, proces učenja i praćenja nastave je podignut na zavidan nivo. Svaki polaznik dobija propratni materijal koji će mu omogućiti obnavljanje sadržaja i otvoriti nova pitanja na koje ćemo rado dati odgovor.
Obogatite svoju radnu biografiju prestižnim obukama u skladu sa svetskim trendovima.

 

Utisci polaznika

 

„Ako želite da se edukujete iz oblasti estetske medicine, moj savjet je da se javite estetsko-edukativnom centru "Estera". Ljubazno osoblje i izuzetni stručnjaci na najljepši način će vas uvesti u svet anti-ageinga. Ranije sam pohađao edukacije u drugim centrima, ali ova obuka mi je posebno pomogla da moj praktični rad bude sigurniji i uspješniji. Program koji pruža kvalitetno teoretsko objašnjenje i veliki broj pacijenata u toku istog, omogućava vam da bez straha počnete rad uz stalnu podršku i savete mentora“.

Dr Senad Ljujković

 

"Estetsko-edukativni centar "Estera" preporučila bih svojim kolegama iz više razloga. U njemu možete završiti različite obuke iz oblasti estetske medicine. Edukacije se sastoje iz teoretskog i praktičnog dela. Na teoretskom delu se upoznajete sa svim neophodnim informacijama vezanim za preparate, indikacije, kontraindikacije, mogućnosti primene date metode u estetske i korektivne svrhe. Na praktičnom delu imate veliki broj modela sa različitim problemima tako da ćete upoznati sve prednosti i mogućnosti određene tehnike. Ono sto je najbitnije jeste to da kada završite obuku i krenete sa samostalnim radom, kod svakog pacijenta će se pojaviti nova pitanja, a trener Nenad Stanković je uvek raspoložen da vam izađe u susret , jer ipak je iza njega višegodišnje iskustvo , a vi tek počinjete. To zaista puno znači i od neprocenjivog je značaja u svakodnevnom radu."

Dr Danijela Marinković

 

"Po završetku obuke "Primena 3D mezoniti u kombinaciji sa krvnom plazmom i mezoterapijskim koktelima" spremna sam za nove radne pobede. Zanimljiva predavanja, slikovita objašnjenja i studije slučaja doprinele su razvijanju mojih sposobnosti i veština u praktičnom radu. Sve preporuke za stručan i profesionalan tim "Estere".

Dr Tanja Rakočević

Prijavite se za edukaciju